Begeleiding

Vind je het fijn dat iemand met je meekijkt of loop je tegen een probleem aan? Dan is begeleiding iets voor jou. Begeleiding kan gaan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld huisvesting, clickertraining, rijden(paarden) en meer.

Ponymiddag

Onder persoonlijke begeleiding kunnen kinderen een middag doorbrengen bij Stichting Dimarte met mijn pony Salvador. De ponymiddag staat in het teken van paardvriendelijk leren omgaan met paarden en vooral veel plezier hebben samen.

Paard in training

Paard in training bij Weij Voor Dier. Onder andere probleemgedrag, trailerladen, bijscholing en beleren op een paardvriendelijke manier. Minimaal drie keer in de week training inclusief stalling (volpension).

Evenementen

Weij Voor Dier is aanwezig op diverse evenementen. Zo geef ik shows en demonstraties, maar ben ik ook vaak aanwezig als standhouder.

Online begeleiding

Een online begeleiding is ideaal voor mensen die wat verder weg wonen, maar toch een aantal vragen hebben of tegen problemen aanlopen.

Weij Fotografie

Bij een fotoshoot ontvang je naderhand 5 digitale foto’s op groot formaat met logo/merkje en krijg je de mogelijkheid om meer foto’s na te bestellen.